Με προγραμματισμό και πολλή δουλειά, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ολοκληρώθηκε η ανάπλαση της πλατείας Βενιζέλου.
Ο Δήμαρχος Νίκος Χουρσαλάς δήλωσε σχετικά: “Η νέα πλατεία περιλαμβάνει δύο ολοκαίνουριες παιδικές χαρές: μία για μεγάλα παιδιά με σύγχρονο εξοπλισμό και όργανα που αξιοποιούν το φυσικό περιβάλλον και το τελεφερίκ που ήδη έχει ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους αλλά και μία για νήπια με πρωτότυπα παιγνίδια, διαδρομή ποδηλάτου κατάλληλη για την ηλικία τους!
Ταυτόχρονα, ανακαινίστηκε το σύνολο της πλατείας, επισκευάστηκε το σιντριβάνι, φυτεύτηκαν και καλλωπίστηκαν τα παρτέρια και διαμορφώθηκαν νέοι χώροι ανάπαυσης.
Είμαι σίγουρος ότι όλοι και όλες θα προστατεύσουμε την καινούρια πλατεία από φθορές και θα τη διατηρήσουμε στη σημερινή της κατάσταση.
Δεν ξεχνάμε βέβαια ότι οι ανοιχτές πλατείες και παιδικές χαρές δεν σημαίνει ότι αμελούμε τις δυσκολίες της περιόδου. Χρειάζεται ακόμη προσοχή και να τηρούμε τα απαραίτητα μέτρα ώστε το δυνατόν συντομότερο να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, να ανοίξουν όλες οι δραστηριότητες και να χαρούμε την πλατεία Βενιζέλου ως ένα σύγχρονο πάρκο που συνδυάζει ευχάριστο περιβάλλον για περίπατο, ασφαλείς χώρους για τα παιδιά και τοπικές επιχειρήσεις που σέβονται την έννοια της γειτονιάς!”